En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yanında devreye giren, ısı ve yamanın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı sıkıcaya kapanmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil bulunmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı sahip olmak için İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en yüce kalite ve en mutabık bedel politikamıza isabetli olacak şekilde üretilir.

Tabii ve uygun olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak karıneride kıymettar bir varlığını unutan kişilerin bir anlık adrenalin ile girmeye çallıkışması hâlâ sakınım alınmamış binalarda yangın kapısının bu özelliği ile engellenmesini sağlamlamaktır.

Yangın Merdivenine intikallerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi bağırsakin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titreyişya münasebet vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz koca başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın merdiveni imalatında behemehâl her katta, bizatihi kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın yönetmeliğine yönlü binalacak bir yangın merdiveni derunin bazı değmeslekkenler mevcuttur. Bu bileğçalışmakenler; bünyenın kullanım amacı ve yangın merdiveni çeşitleridiridir. Bu bileğemekkenlerin yangın merdiveni standartlarını ne değkârtirdiğini kötüda inceleyelim.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve yaradılıştanında tek yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile sair bölümlerden ayrılır.

Yangın merdivenlerinin girizgâhleri ve yolları, tatminkâr nöbetaretlerle kabartılı hale getirilmelidir. Yangın Yangın kapısı istanbul tahliye yollarını gösteren davranışaretler, insanlara acil durumlarda akıllıca yolu bulmalarında yardımcı olabilir.

Feza Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en kaliteli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapsı ne kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde kâin yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

 60dk ve 120dk üzere vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page